Opdateret 05-11-2018:
Byvandring og kalender.

Arrangementer

Rundvisning i Mærsk Tårnet

Tid: Søndag den 25. november 2018, kl. 14:00
Mødested: Mærsk Tårnets hovedindgang, Blegdamsvej 3B, 2200 Kbh N

Det nye forskningsbyggeri, Mærsk Tårnet, blev indviet i januar 2017, og studerende og forskere har siden været i fuld gang med at flytte ind og tage de nye omgivelser med banebrydende arkitektur og nytænkende indretning i brug. På rundvisningen i Mærsk Tårnet skal vi høre om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet. Vi hører om forskningen og besøger en af laboratorieetagerne og går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag facadens 3300 kobberskodder. I parken finder vi Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt – hvis vejret er klart kan man se helt til Sverige.

Arrangementet er forbeholdt foreningens medlemmer. Tilmelding: send en e-mail til info@noerrebrolokalhistorie.dk Tilmeldinger modtages efter "først-til-mølle"-princippet, pga. begrænset deltagerantal (maks. 25 deltagere). Alle tilmeldte får tilbagemelding umiddelbart. Turen er gratis for medlemmer.

Mærsktårnet

Mærsktårnet.


Se en liste med foreningens tidligere arrangementer.

Foto fra arkivet

Nørrebrogade, set fra Dr. Louises Bro

Nørrebrogade, set fra Dr. Louises Bro. (Se flere billeder fra Nørrebro).

Vidste du at ...

Nørrebrogade blev brolagt allerede omkring 1760?

Bliv medlem

Ved at blive medlem af Nørrebro Lokalhistoriske Forening og Arkiv støtter du foreningens arbejde for at udbrede kendskabet til og styrke interessen for Nørrebros historie og lokale identitet. Du modtager ved indmeldelse det nyeste årsskrift, som hver år i februar udsendes til foreningens medlemmer. Som medlem har du også mulighed for at deltage i foreningens arrangementer.

Nyhedsbrev

Abonnér på foreningens nyhedsbrev og bliv orienteret om byvandringer, foredrag og udgivelser: