Opdateret 15-05-2018:
Byvandring.

Arrangementer

Byvandring i Nørre Kvarter

Tid: Søndag den 27. maj 2018, kl. 14:00
Mødested: Krydset Sankt Peders Stræde / Teglgårdsstræde.
Varighed: Ca. 1½ time

De første arbejdere på Nørrebros fabrikker boede faktisk slet ikke i bydelen, men kom gående hver morgen fra Indre By. Vi skal besøge et gammelt arbejder- og håndværkerkvarter indenfor de længst forsvundne volde. Nørre Kvarter, er i dag også er kendt som under tilnavnet "Pisserende Kvarteret", og det er slet ikke et arbejderkvarter længere, men en lille og farverig del af hovedstaden. Vores guide Jan Janssen boede i 34 år i dette kvarter. Hør ham fortælle om kvarterets spændende historie gennem tiden.

Arrangementet er forbeholdt foreningens medlemmer. Tilmelding ved e-mail til info@noerrebrolokalhistorie.dk Tilmeldinger modtages efter "først-til-mølle"-princippet, da der er begrænset deltagerantal (maks. 25 deltagere). Alle tilmeldte får tilbagemelding umiddelbart.

Larsbjørnsstræde set mod Teglgårdsstræde 1902.

Larsbjørnsstræde set mod Teglgårdsstræde 1902. Foto: Københavns Museum.


Se en liste med foreningens tidligere arrangementer.

Foto fra arkivet

Nørrebrogade, set fra Dr. Louises Bro

Nørrebrogade, set fra Dr. Louises Bro. (Se flere billeder fra Nørrebro).

Vidste du at ...

Nørrebrogade blev brolagt allerede omkring 1760?

Bliv medlem

Ved at blive medlem af Nørrebro Lokalhistoriske Forening og Arkiv støtter du foreningens arbejde for at udbrede kendskabet til og styrke interessen for Nørrebros historie og lokale identitet. Du modtager ved indmeldelse det nyeste årsskrift, som hver år i februar udsendes til foreningens medlemmer. Som medlem har du også mulighed for at deltage i foreningens arrangementer.

Nyhedsbrev

Abonnér på foreningens nyhedsbrev og bliv orienteret om byvandringer, foredrag og udgivelser: